ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Αναδημοσίευση από τα Αχαρναϊκά Νέα

Ακριβώς δύο χρόνια πριν την προεκλογική περίοδο των επόμενων Δημοτικών εκλογών, το απόγευμα της Παρασκευής 26 Σεπτεμβρίου 2008, στο χώρο εκδηλώσεων της Λ. Πάρνηθος 405 – «Rubin’s», παρουσίασε το Νέο Δημοτικό Συνδυασμό του, «ΑΧΑΡΝΕΣ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», δηλαδή ( Α.Ε.Π.), καθώς και τον βασικό πυρήνα των έξη πρώτων στελεχών του.

Είναι οι εξής : Ο νυν δημοτικός σύμβουλος που εξελέγη με την παράταξη του Γιώργου Λέκκα , Θεόδωρος Χαραλαμπίδης που δήλωσε ανεξάρτητος πριν την παρουσίαση του νέου συνδυασμού, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Πανα­γιώτης Βουγιουκλάκης, ο Πρόεδρος του Ομίλου ΤΕΧΝΟΚΤΡΑΦΤ Δημήτρης Ιωαννίδης και οι επι­χειρηματίες Παναγιώτης Κορνηλάκης, Παναγιώτης Γκίκας και Νίκος Παπα­δόπουλος.

Με κεντρικό σύνθημα την ΑΛΛΑΓΗ, λέξη πολύ γνωστή σε όλους μας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών, της Δημοτικής Αρχής του πρώην Δημάρχου Σπύρου Στριφτού και νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Χρήστος Ντούρος, παρουσίασε τη νέα Δημοτική Παράταξη της οποίας ηγείται, με το όνομα «ΑΧΑΡΝΕΣ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», δηλαδή ( Α.Ε.Π.), δίνοντας έμφαση, στην ΑΛΛΑΓΗ της διαχείρισης και του τρόπου ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του Δήμου, καθώς και στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, όπως μαρτυρά και το σήμα του συνδυασμού του.
Στην αρχή της παρουσίασης, είδαμε ένα βίντεο – παρουσίαση για την πόλη που όλοι θέλουμε, αμέσως μετά διατέθηκε χρόνος για τις ομιλίες των στελε­χών του, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη αλλαγής πορείας του τόπου , από πρόσωπα ικανά και γνώστες των νέων δεδομένων ανάπτυξης .
Στην ομιλία του, ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν υποψήφιος δήμαρχος, είπε ότι στο εξάμηνο μετά την ανεξαρτοποίηση του, ήρθε σε επαφή με πολλούς δημότες και παράγοντες της πόλης και κατέγραψε όσα άκουσε, ως προβληματισμούς και τις προσδοκίες.
Αναφέρθηκε στην θητεία του, υπεραμύνθηκε των επιλογών του και θέλησε να αντικρούσει τις κατηγορίες που κατά καιρούς εξαπέλυσαν εναντίον του, αλλά και των φημών που κάποιοι διαδίδουν όπως θεωρεί ο κ. Χρήστος Ντούρος.
Αναφερό­μενος στην Ενωτική Κίνηση Αχαρνών, είπε ότι η απόφαση του να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο, είναι οριστι­κή και αμετάκλητη.
Τέλος άφησε αιχ­μές σε βάρος του νυν Δημάρχου Παναγιώτη Φωτιά­δη, ότι αναλώνει δυνάμεις με στόχο να τον κατηγορήσει για επιλήψιμη διαχεί­ριση, αντί να πασχίζει για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου.
Κράτησε όμως κλειστά τα χαρτιά του στο θέμα τυχόν κομματικής στή­ριξης ή χρίσματος, τονίζοντας ότι μέχρι την ημέρα των Δημοτικών Εκλογών, η παράταξη θα παρακολουθεί τις εξελί­ξεις, επιλέγοντας με μοναδικό κριτήρι­ο το συμφέρον του τόπου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, οι πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Παπαηλίας, της ΝΔ Νίκος Γιάννης και Μπά­μπης Χολίδης και του ΛΑ.Ο.Σ Χρήστος Ηλιάδης, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Παρ. Νομικός και Νίκος Γκασούκας, οι πρώην υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Σπύρου Στριφτού, Τορτοπίδου Ζωή, Λιόλιου Μαρία, Μίντζια Σοφία και ο Κώστας Οικονόμου που όμως έχεις πολλές ιδιότητες, του Προέδρου συλλόγου Πανοράματος και του προέδρου των Θεσσαλών, από τους εκπρόσωπους μαζικών φορέ­ων οι πρόεδροι Αχαρνής, Μίχας Γιάννης. Μονοματίου Κερεκάδης Ιωακείμ, Αγίου Πέτρου Σβανά Αθανασία, οι Τ.Ο. οργανώσεις Ν.Δ. Κέντρου Αχαρνών, Αγίου Πέτρου και Κόκ. Μύλου.