ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η Κ.Ε.Π.Ε.Δ.Α.

Αναδημοσίευση από τη τοπική εφημερίδα Αχαρναϊκά Νέα

Σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου Παν. Φωτιάδη όλοι οι εργαζόμενοι της Κ.Ε.Δ.Α. θα μεταφερθούν με απόσπαση δύο χρόνων στην Νέα Επιχείρηση.

Κατά της απόφασης πτώχευσης της Κ.Ε.Δ.Α., ο Δήμος Αχαρνών υπέβαλε αίτηση Αναίρεσης με όλα τα στοιχεία, που θα εκδικαστεί στις 6 Οκτωβρίου 2009.

Την επίσημη πρώτη της εμφάνιση έκανε η Νέα Δημοτική Επιχείρηση Κ.Ε.Π.Ε.Δ.Α. στην έναρξη των «Αριστοφάνειων 2009», όπως ανέφεραν τόσο ο Πρόεδρος της Θ. Αφουξενίδη, όσο και ο Δήμαρχος Παν. Φωτιάδης, στο σύντομο χαιρετισμό τους, το βράδυ της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου 2009, στην συναυλία με τον Μάριο Φραγκούλη.

Φυσικά και ο Πρόεδρος αλλά και ο Δήμαρχος, τόνισαν πως αυτή η κίνηση έγινε για το καλό των εργαζομένων οι οποίοι, όπως δήλωσε ο Παν. Φωτιάδης στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο, θα μεταφερθούν με απόσπαση δύο χρόνων στην νέα Επιχείρηση του Δήμου.

Το γεγονός της πτώχευσης, ωστόσο, δεν θεωρείται τετελεσμένο, καθώς ο Δήμος Αχαρνών έχει υποβάλει αίτηση αναίρεσης της Δικαστικής Απόφασης, η οποία θα εκδικαστεί στις 6 Οκτωβρίου 2009.

Οι εργαζόμενοι της πρώην ΚΕΔΑ και νυν ΚΕΠΕΔΑ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία δηλώνουν πως δε είναι αντίθετοι με την σύσταση της νέας επιχείρησης, αρκεί να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων, δηλ. όλοι οι εργαζόμενοι να μεταφερθούν στην ΚΕΠΕΔΑ και οι μισθοί τους να καταβάλλονται κανονικά.

Νέα Διοίκηση στην ΚΕΠΕΔΑ

Πρόεδρος : Αφουξενίδης Θεόφιλος

Αντιπρόεδρος : Θεοδωρίδης Ματθαίος

Μέλη : Σεϊτανίδου Αθηνά, Αβραμίδου Ελένη, Χαριτίδου Μαρία, Ντούρος Χρήστος και Ελευθεριάδης Στέλιος.

Αναπληρωματικά : Μουκάνης Μαρίνος, Κούτας Κωνσταντίνος, Αθανασιάδης Γεώργιος, Ζερτίδης Παν. Γκίκας Χρήστος και Βρεττός Σπύρος.