ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η «ΛΕΚΑΝΕΣ»

Αναδημοσίευση από τα Αχαρναϊκά Νέα

Για την ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ προχωρά η κατασκευή του γήπεδο της στα Άνω Λιόσια.

Αναξιοποίητες και ανεκμετάλλευτες οι Δημοτικές εκτάσεις του Δήμου Αχαρνών, στην Αμυγδαλέζα και στις Λεκάνες

Έκλεισε οριστικά το όποιο «παράθυρο» παρέμεινε…μισάνοιχτο για δημιουργία προπονητικού κέντρου της ΠΑΕ ΑΕΚ στην έκταση Λεκάνες του Δήμου Αχαρνών, μετά την κίνηση του εφοπλιστή κ. Νίκου Νοτιά να προχωρήσει στην κατασκευή του προπονητικού κέντρου σε έκταση 120. στρεμμάτων στο Δήμο Σπατών.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου, είναι πολύ πιθανό να αποτελεί παρελθόν η ΑΕΚ για την περιοχή αφού αφήνει τις Λεκάνες και μετακομίζει νοτιοανατολικά, στα Σπάτα, όπου την καλωσόρισε ήδη η εκεί Δημοτική Αρχή.

Οι επαφές της κιτρινόμαυρης αθηναϊκής ΠΑΕ με το Δήμο Αχαρνών είχαν «παγώσει» το τελευταίο χρόνο και όλα έδειχναν ότι μηδενίζονταν οι πιθανότητες για κατασκευή του προπονητικού κέντρου στην περιοχή, με την Διοίκηση του Δήμου να μην δείχνει «ζεστή» σε αυτό το ενδεχόμενο.

Μάλιστα μετά την θετική εξέλιξη που υπάρχει στο θέμα κατασκευής γηπέδου, σε χώρο του ΟΔΔΥ στα Άνω Λιόσια, πολλοί πίστεψαν πως το θέμα του προπονητικού κέντρου θα «ξεπάγωνε» και η ΑΕΚ θα επιδίωκε νέες συζητήσεις με τον Δήμο Αχαρνών, αφού θα ήταν κοντά και το ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Όμως, ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για την κατασκευή γηπέδου στα Άνω Λιόσια, ποτέ δεν ανακινήθηκε εκ νέου το θέμα προπονητικού κέντρου στην πόλη μας, κάτι που δεν επεδίωξε ούτε ο Δήμος Αχαρνών και πριν από μερικούς μήνες στράφηκε στα Σπάτα, γυρνώντας την «πλάτη» στις Αχαρνές.

Το θέμα ΑΕΚ κλείνει οριστικά για τις Αχαρνές, όμως προχωρά το άλλο θέμα, η κατασκευή γηπέδου στα Άνω Λιόσια.