Ξεκίνησε το 21ο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών!

paidiko_festivalΣτις 3 Ιουνίου ξεκίνησε το 21ο Παιδικό Φεστιβάλ 2015, το οποίο θα διαρκέσει 12 ημέρες, μέχρι δηλαδή και τις 14 Ιουνίου 2015. Συμμετέχοντες σε αυτό θα είναι τα δημοτικά σχολεία του δήμου μας καθώς φυσικά και οι πολιτιστικοί σύλογοι της περιοχής μας.
Σκοπός του συγκεκριμένου φεστιβάλ είναι να φέρει τους μαθητές πιο κοντα στις τέχνες και τον πολιτισμό, αναδεικνύοντας τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες και ξετυλίγοντας τα ταλέντα τους.
Όλες αυτές τις ημέρες θα παρακολουθήσουμε σκετσάκια και χορευτικά των μικρών μας φίλων στο θεατράκι του Μενιδίου “Μίκης Θεοδωράκης” καθώς και στο θεατράκι της πλατείας των Θρακομακεδόνων. Να υπενθυμίσουμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να επισκεφτεί κανείς την πλατεία Αριστοτέλους (Θρακομακεδόνων), αφού το ίδιο διάστημα θα πραγματοποιείται σε αυτήν η 1η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών.
Τέλος, με μεγάλη μας χαρά να τονίσουμε ότι καθ΄όλη τη διάρκεια του 21ου Παιδικού Φεστιβάλ θα στρωθεί “Τραπέζι Αλληλεγγύης” για τη συλλογή τροφίμων και φαρμάκων με σκοπό την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης μας!